Auringonsuojaus

Aurinkosuojaus

Nauti auringosta

Vihdoin saamme nauttia auringosta ja lämmöstä. Auringonvarjot antavat sinulle mukavan suojan ja ovat helposti siirrettävissä juuri sinne missä suojaa tarvitaan. Käytä hyväksesi aurinkovarjon monipuolisia säätömahdollisuuksia.

Kestävää kauneutta

Varjot antavat aurinkoisen tunteen myös vähän harmainakin päivinä. Varjot ovat kestäviä ja pitävät täydellisen muotonsa ja värinsä myös monen vuoden jälkeen. Varjoissa on käytetty vain ykkösluokan materiaalia. Laadun tarkkailu ja kehitys on jatkuvaa, joten voit olla varma että varjo kestää auringon säteitä kaudesta toiseen.

Runsas valikoima

Varjoja löytyy yli kymmenestä mallista ja värivalikoima on laaja. Halusit klassisia sävyjä, trendikästä ulkonäköä tai rohkeaa värimaailmaa, kaikkea löytyy. Suuretkin varjot avautuvat ihastuttavan helposti.

Markilux tarjoaa täydellisen ja joustavan suojan liialta lämmöltä ja valolta. Kankaan valinnalla voidaan vaikuttaa sisään tulevan valon ja lämmön määrään.

Sunsilk SNC kankaat suojaavat värejä ja kankaan kulumista auringolta. Erityisen pinnoitteen vuoksi kangas on käytännössä veden pitävä ja palosuojattu. Aurinko- ja sadesuojaus yhdessä, kuin myös korkeimmat turvallisuus standardit luovat yhdessä edellytykset lisääntyvään ulkona oleskeluun.

Auringon varjot saatavilla samoilla kankailla markiisiesi kanssa.